Alle genealogiepagina's zijn omgezet naar een nieuwe layout. Bij de oudere versie bestond een genealogiepagina uit drie bestanden, een hoofdframe en daarin een indexframe en een tekstframe.

De genealogiepagina in de nieuwe vorm is eveneens opgebouwd uit een linker deel met de index en een rechterdeel met de inhoud, maar nu binnen dezelfde pagina. De pagina is opgebouwd m.b.v. div(isies). De pagina scrollt zelf niet, alleen binnen de divisies kan worden gescrolld. Op het beeldscherm ziet dit er net zo uit alsof met frames wordt gewerkt. Het voordeel van deze methode is dat slechts een bestand wordt gebruikt, terwijl voor de vroegere versie met frames drie bestanden nodig waren. 

Omdat de pagina zelf niet scrollt, kan het afdrukken van de pagina problemen opleveren. Door op de link "Printversie" te klikken wordt de layout aangepast, waardoor de pagina wel scrollt. De index wordt in dat geval onderaan de pagina weergegeven. Via "Toon Index" wordt de vorige situatie hersteld.

Een ander klein probleem waarvoor nog geen oplossing is gevonden is het feit dat de links binnen de pagina wel worden gevolgd, maar dat na het indrukken van backspace of het klikken op de Vorige of Volgende knop niet goed wordt gesprongen naar de oude positie. De enige oplossing momenteel is om in dat geval op de link in het adresveld te klikken en op enter te drukken.

Indien Firefox wordt gebruikt als browser, wordt de kleur van het index-veld niet groen en lukt schakelen tussen de normale versie en de printversie niet meteen (druk op backspace om de pagina terug te krijgen). Deze problemen zijn inmiddels opgelost en zullen zijn verholpen nadat alle pagina's zijn ververst (vanaf maart 2007). 

Bovenstaande werkt via javascript en een tijdelijke cookie. Indien u scripts ("actieve inhoud") hebt uitgeschakeld, wordt de inhoud getoond als bij de printversie met een waarschuwing bovenaan de pagina. Indien u wel de uitvoering van scripts hebt toegestaan, maar geen cookies, kan niet worden geschakeld naar de printversie. Er kan dan eventueel een deel van de inhoud worden geprint door dat deel te selecteren en de selectie af te drukken.

Het indexgedeelte bevat namen met geboortejaren indien deze geboortejaren ook in de tekst worden getoond. Indien dit niet het geval is, betreft het meestal een ouder van een partner. Een naam kan meerdere keren voorkomen in de index indien het een ouder betreft waarvan kinderen meermalen voorkomen als partner. 

Klik hier om  naar de startpagina te gaan.